"Sejak masuk Kelas Quran Online, Aiman tak payah disuruh dah mengaji. Sampai masa ready depan phone tunggu Ustazah. Seronok katanya"

Pn Aisyah, Selangor.

Ibu ayah mahu tahu kenapa Aiman seronok baca Quran sekarang? Sebab Aiman joint Kelas Quran Online.

Jom baca lebih lanjut.

Dulu saya ragu-ragu untuk daftarkan anak ke kelas mengaji secara online...

Banyak kerisauan yang selalu menjadi halangan dan buat saya tertangguh.

Anak tak fokus.

Tiada masa sesuai.

Takut yuran mahal.

Anak saya meragam.

"Alhamdulillah kini tidak lagi."

ustazah kelas mengaji online

Di Kelas Quran Online kami sentiasa memastikan:-

Pelajar diajar secara fokus dan perseorangan (one to one)

Guru yang mengajar adalah guru yang mesra kanak-kanak.

Ibu bapa boleh memohon pertukaran guru jika tidak sesuai.

Masa mengaji fleksibel. Boleh ditentukan oleh ibu ayah.

Yuran murah dan berbagai diskaun dari masa ke semasa.

happy kids

Pelajar Kelas Quran Online dari 9 Buah negara.

Kelas Quran Online sangat terkenal dan disertai oleh individu dari pelbagai negara. Antara negara-negara peserta yang menyertai Kelas Quran Online adalah seperti;
malaysia
BRUNEI
SINGAPORE
QATAR
KOREA
Kelas Quran Online

Rahsia Pandai Belajar Al-Quran dengan KQO.

Rahsianya adalah PENGULANGAN

Fokus kanak-kanak. Hanya 10 minit setiap sesi. Justeru pengulangan amat penting dalam teknik mengajar ilmu kepada kanak-kanak.

BELAJAR MEMBACA QURAN DENGAN MUDAH, RINGKAS DAN BERKESAN

Jimat Banyak Masa

Tiada lagi bersesak-sesak meredah jalan raya, menunggu anak dan membazir waktu semata-mata nak hantar anak di pusat pengajian quran.

Guru Hafiz & Hafizah

Guru kami adalah Hafiz dan Hafizah yang mesra kanak-kanak dan pandai hukum Tajwid. Pertukaran guru dibenarkan pada bila-bila masa yang dikehendaki.

Laporan Prestasi

Kami akan sediakan laporan bulanan setiap pelajar. Bayaran pun, kami sediakan sistem online yang mudah untuk anda.

Murah dan Berpatutan!

Sebanyak 12 sesi setiap bulan. Anda boleh nilaikan. Kami amat yakin, nilai yang kami beri ini amat sesuai untuk anda.

kelas-mengaji-online-terbaik

TESTIMONI

Ramai pelajar dan ibu bapa sangat berpuas hati dengan Kelas Quran Online!

Recommended. Anak2 saya 2 orang belajar online kat sni dgn Ustazah Aida. Anak pon suka dgn Ustazah Aida.

liyana-yahya
Liana Yahya

★★★★★

Alhamdulillah, dh join kelas hampir 6 bulan. Dah boleh cam hukum tajwid. dah bleh betulkan balik bacaan pajang n pendek.

Nur
Nur Khairunnisa

★★★★★

❤ dah sebulan anak saya mengaji dgn ustazah Aisyah. Dia seronok bila time mengaji! Sgt disyorkan utk yg nk belajar.

Fattrin Kartikasari

★★★★★

Mesti anda nak tahu siapa tenaga pengajar Kelas Quran Online kan? 😊 Ini adalah sebahagian dari puluhan guru kami.

Siti Nurdillah Binti Ramlee

Noor Binti
Abdul Aziz

Ijazah Sarjana Fiqh Muda Fiqh Dan Usul Fiqh (UIAM)

Pengalaman:
6 tahun mengajar.
Berpengalaman mengajar kanak-kanak dan dewasa.

Wan Nur Shahirah
Binti Wan Mohd Yusri

Ijazah Sarjana Muda Bahasa & Sastera Arab (Kepujian) UIAM

Pengalaman:
Berpengalaman mengajar secara online selama hampir setahun.

Rozita Binti Jusoh

Ijazah Sarjana Muda Pendidikan Awal Kanak2 (OUM)

Pengalaman:
16 tahun mengajar di tadika.
Berpengalaman mengajar kanak-kanak dan dewasa secara online.

Siti Nurdillah Binti Ramlee

Wan Nur Aida Aqilah
Binti W. Mohd Zahari

Ijazah Sarjana Muda Syariah Undang2 (UNISZA)

Pengalaman:
Berpengalaman mengajar secara online selama hampir setahun.

Kelas Mengaji Quran Online

Sempena Musim PKP ini, kami tawarkan 50% diskaun setiap seorang!

Namun tempat amat terhad. Anda bandingkan harga yuran kami. Sangat murah kan?

Jom Daftar di bawah

Jimat kelas mengaji
kids_package

Pakej Kanak-kanak

Harga Biasa RM99

RM50

Jimat kelas mengaji

Pakej Dewasa

Harga Biasa RM129

RM80

Nanti Dulu!
Nak Discount lagi?

Jika anda daftar lebih dari seorang pada hari ini, kami berikan diskaun RM10!

*Diskaun RM10 ini hanya untuk pendaftaran di website sahaja.

Daftar sekarang sebelum promosi ini tamat!

Kelas Mengaji Online Kanak-kanak Pakej Individu Kelas Kanak-kanak RM50.00
Kelas Mengaji Online Dewasa Pakej Individu Kelas Dewasa RM80.00

Maklumat Pendaftaran

Pesanan anda

Pakej
Quantity
Jumlah
Jumlah kasar RM0.00
Jumlah akhir RM0.00
  • Online banking seperti Maybank2U, CIMB Click etc.

jaminan wang dikembalikan

Jaminan Wang Dikembalikan

Soalan Lazim

Pembayaran yuran boleh dilakukan melalui sistem pembayaran online (seperti yang digunakan di Shopee dan Lazada).

Ya! Sangat sesuai.

Sememangnya semua guru-guru KelasQuranOnline mempunyai kepakaran dan pengalaman dalam mengajarkan al-Quran kepada peringkat pemula.

Ini bukan sahaja impian anda. Bahkan ini juga merupakan impian kami, untuk membimbing anda daripada kosong sehingga mampu membaca al-Quran dengan lancar tanpa berasa berat atau sukar lagi.

Seterusnya dapat mengamalkan al-Quran dalam kehidupan seharian kita.

Kami amat mementingkan kualiti dan kelancaran dalam proses pembelajaran. Atas dasar ini, setiap kelas akan dijalankan secara private one-to-one antara pelajar dan guru sahaja.

Pelajar bebas untuk bertanya apa-apa persoalan dan tidak perlu lagi risau atau rasa malu dengan rakan pelajar yang lain.

Masa kelas juga ialah fleksibel !

Pelajar sendiri boleh menetapkan bilakah masa yang seusai dan selesa untuk belajar supaya dapat belajar dan mengaji al-Quran dengan tenang.

Sesi pembelajaran secara private one-to-one dengan guru akan dijalankan selama 12 sesi setiap bulan.

KelasQuranOnline mengamalkan konsep fleksibel. Setiap peserta bebas memilih aplikasi yang dirasakan mudah dan telah selesa digunakan. Antara aplikasi yang boleh digunakan ialah WhatsApp, Facebook Messenger, Zoom, Google Meet, Skype dan lain-lain.

Semuanya bergantung kepada persetujuan antara pelajar dan guru.